Welcome To Derry: Az előzménysorozat

Bill Skarsgard visszatér Pennywise szerepében az Az előzménysorozatában, a Welcome To Derry-ben, amely a Maxre érkezik majd, és amelynek ő lesz a főszereplője és executive producere is. A svéd színész, aki korábban az Az című filmben és annak folytatásában, az Az – Második fejezetben már megformálta a Derry várost rettegésben tartó karaktert, ismét összeáll az Az filmek rendezőjével, Andy Muschiettivel, valamint Barbara Muschietti producerrel, Jason Fuchs-szal, a második rész társproducerével, és két másik producerrel, Roy Lee-vel és Dan Linnel is.

A Warner Bros. által gyártott sorozat Stephen King Az-univerzumának világában játszódik, és a népszerű író regényén alapul, hasonlóan az eredeti filmekhez. A sorozatban Skarsgard mellett olyan neves színészek is feltűnnek majd, mint Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk és James Remar.

Bill Skarsgardot nemrégiben a John Wick negyedik részében láthatták a nézők, de emellett olyan filmekben is megcsillogtatta tehetségét, mint A holló, a Nosferatu és a Barbár. Az Az előzménysorozatával kapcsolatos további részletek egyelőre nem ismertek, de a rajongók már most izgatottan várják a Welcome To Derry megjelenését.