Baronits Gábor és Oczella Eszter romantikus eljegyzése

Baronits Gábor és Oczella Eszter elárulták romantikus eljegyzésük részleteit a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorban.

Baronits Gábor és menyasszonya, Oczella Eszter a Palikék Világa by Manna műsorban osztották meg eljegyzésük eddig kevésbé ismert részleteit. Eszter elmondása szerint teljesen váratlanul érte a lánykérés, mivel sosem álmodozott nagy esküvőről habos-babos ruhában.

A műsorban kiderült, hogy a színész milyen jól viseli Eszter karakánságát, amit részben édesanyjának, Ungár Anikónak köszönhet. Baronits Gábor szerint éppen egy ilyen karakán nőt kereshetett tudat alatt, hiszen édesanyja is hasonló természetű.

Baronits elárulta, hogy édesanyja mennyire szereti leendő menyasszonyát, sőt, úgy tűnik, gyakrabban is hívja őt, mint a saját fiát. Oczella Eszter is megerősítette a jó kapcsolatot, elmesélve, hogy édesanyja nemrég beszélt Gábor anyukájával, aki elmondta, hogy csak azokkal kedves, akik megérdemlik, és Eszter szerinte megérdemli ezt a kedvességet.

Ez a nyílt és őszinte megosztás betekintést engedett a páros magánéletébe, és megmutatta, hogy a családi kapcsolatok milyen fontos szerepet játszanak a kettejük életében.