Szabó Győző: „Nem akartam belegondolni, hova tűnt a pénzem”

Szabó Győző színész, aki a „Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsorban szerepelt, elárulta, hogy nem vágyik luxuséletre, és a pénzét inkább élményekre költötte.

Szabó Győző elmondása szerint sokan azt gondolják, hogy neki sok pénze van, azonban valójában nincs szüksége luxuscikkekre, és nem is engedheti meg magának őket. A színész szerint egy egyszerű népautója és egy barátaival átalakított lakóautója van, amit egy régi mentőautóból építettek át. Szabó hangsúlyozta, hogy nincs benne a státusz iránti vágy, és sosem voltak luxusigényei. Egy budai lakást sikerült jó áron megvennie, de ezt sem tartja luxusnak, csak szeretné, ha a hűtőben mindig legyen minden, ami kell.

A színész hozzátette, hogy mindig is az a nyírbátori ember akart maradni, aki volt, és tisztában van azzal, honnan jött és hova tart. Szabó Győző tudatában van annak is, mennyi pénze van, és hogy az meddig lesz elegendő.

Karrierje első szakaszában Szabó Győző minden pénzét élményekre költötte. Később azonban elkezdett félretenni, és megpróbálta összeszámolni, mennyit keresett eddig életében. Gyorsan feladta ezt a számolást, mert nem akarta szembesülni azzal, hova tűnt a pénze, amelynek nyolcvan százalékát élményekre költötte. A színész ma is az életben való függetlenségre vágyik.