Szörnyű tragédia Hódmezővásárhelyen: Halálos kerékpáros baleset

Borzalmas közlekedési baleset rázta meg Hódmezővásárhelyt, ahol egy száguldó BMW sofőrje halálra gázolt egy 77 éves bicikliző nőt. A tragédia a város egy családi házas övezetében történt, ahol a gázoló nő a kerékpárost olyan erővel ütötte el, hogy az azonnal életét vesztette, és még a bicikli váza is meggörbült.

A baleset részleteiről az RTL Híradó számolt be. Egy nagy sebességgel haladó BMW vezetője ütközött a kerékpáros asszonnyal, aki a helyszínen meghalt. A tragédia Hódmezővásárhely külvárosában, egy olyan részen történt, ahol gyakran közlekednek biciklisták.

A balesetet megelőzően a BMW sofőrje két autót előzött meg egy hosszú egyenes szakaszon. Egy szemtanú elmondása szerint egy szürke BMW hirtelen megelőzte, majd egy balra kanyarodó autó után a jobb oldalra áttérve az árokba hajtott.

Az árokban találták meg az összetört kerékpárt és a mozdulatlan asszonyt. A 77 éves nő valószínűleg a mellékutcából a túloldali kerékpárútra akart átmenni, amikor a baleset történt. A gázoló autó az ütközéstől 50 méterre állt meg az árokban.

A helyszín közelében lakó egy férfi arról számolt be, hogy a baleset idején erős motorzúgást hallott, majd egy hatalmas csattanásra lett figyelmes. Amikor kirohant az utcára, egy fiatal nőt látott, aki őrjöngve rohangált és sikoltozott. A férfi kezdetben azt hitte, hogy a nő valamilyen balesetet látott, és attól kapott sokkot.

Később azonban kiderült, hogy a zavarodott állapotban lévő nő maga volt a gázoló. A rendőrség közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást.