Dzsudzsák Balázs jövője bizonytalan a Debreceni VSC-nél

A magyar labdarúgó-válogatott válogatottsági rekorderének, Dzsudzsák Balázsnak a szerződése nyáron lejár a Debreceni VSC-nél, ami kérdéseket vet fel a játékos jövőjével kapcsolatban.

A Debrecen TV-ben Gulácsi Bence, a DVSC vezető játékos-megfigyelője beszélt arról, hogy a klub szeretne erősíteni a támadószekciójában a nyári átigazolási időszakban, hogy tehermentesítsék Bárány Donátot. Gulácsi elmondta, hogy több mint ezer játékos került már szóba különböző ügynöki ajánlások révén, és egy világszerte ismert platform is támogatja őket az átigazolások előkészítésében. Emellett két közönségkedvenc, Dzsudzsák Balázs és Bódi Ádám szerződése is lejár a nyáron, ami izgalmassá teszi a helyzetet a szurkolók számára.

A vezetőség jelenleg is tárgyalásokat folytat a játékosokkal és képviselőikkel a szerződések meghosszabbítása érdekében. Gulácsi Bence bizakodóan nyilatkozott, remélve, hogy a tárgyalások hamarosan lezárulnak mindkét játékos esetében.

Az átigazolási időszak a hajdúsági csapat számára arról fog szólni, hogy ha távoznak játékosok, megfelelő pótlást találjanak helyettük. Gulácsi hozzátette, hogy több poszton – védelemben, középpályán és támadósorban – is vannak olyan játékosok, akik iránt érdeklődés mutatkozik.