Új funkció érkezik a BudapestGO applikációba

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bejelentette, hogy új funkcióval bővül a BudapestGO alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy már útvonaltervezés közben is érvényesíthessünk jegyet az applikációban.

A fejlesztés révén a "Jegyeim" ikon már az útvonaltervezés során is látható lesz a térképen, így az utasok könnyedén és gyorsan érvényesíthetnek jegyet vagy mutathatnak fel bérletet, miközben folytatják az útitervük megtervezését. A BKK célja az, hogy az utasok zökkenőmentesen térhessenek vissza a félbehagyott útvonaltervhez a jegy- vagy bérlethasználat után, azaz átjárható legyen az útvonaltervezés és a jegyérvényesítés vagy bérlethasználat.

A BudapestGO applikáció továbbra is népszerű a fővárosi utazók körében, idén májusra már több mint ötmillió letöltést ért el, a regisztrált felhasználók száma pedig már meghaladja a 2,1 milliót. Az elmúlt hónapban az alkalmazás 1,3 millió aktív felhasználót vonzott.

A BKK tájékoztatása szerint a jövőben további fejlesztések is érkeznek majd az alkalmazásba. Ezek között szerepelnek majd részletesebb járatinformációk, mint például az elsőajtós felszállásra, kerékpárszállításra vagy díjtermékekre vonatkozó tudnivalók, valamint a forgalmi változások és a megállóhelyi menetrendek is könnyebben és kényelmesebben lesznek követhetők.

A BKK felhívja a figyelmet arra, hogy a frissítés több szakaszban kerül kihelyezésre, így előfordulhat, hogy több napot is igénybe vesz, amíg az újdonságok minden felhasználó számára elérhetővé válnak.