Tóth Gabi és Papp Máté Bence jurtás nyári tábora

Tóth Gabi és Papp Máté Bence énekes-táncos nyári tábort szerveznek gyerekeknek Pomázon, ahol a résztvevők énekelni és táncolni tanulhatnak a sztárpártól.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös kreativitásuk gyümölcsét egy nyári tábor formájában valósítják meg, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a népi hagyományokkal, a néptánccal és a népdalokkal. A tábor júliusban kerül megrendezésre, és 8-tól 18 éves korig várják a jelentkezőket. A cél, hogy egy olyan közösséget hozzanak létre, ahol a zene és a tánc segítségével barátságok szövődhetnek, és ahol "egy a ritmusunk" elvét követve közös élményekben lehet részük a résztvevőknek.

A sztárpár ígérete szerint a táborban a gyerekek egész napos programokon vehetnek részt, amelyek során nem csak énekelni és táncolni tanulhatnak, hanem íjászkodhatnak, lovagolhatnak, tábortüzet rakhatnak és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek. Az estéket pedig jurtákban töltik majd. A tábor weboldala, az Egy a ritmusunk, további részleteket is tartalmaz a programokról. A tábor díja 7 nap és 6 éjszaka esetén nettó 95 ezer forint, amely magában foglalja a szállást, az étkezést és a foglalkozások költségeit is.

„Hisszük, hogy nagy összetartó erővel bír és megannyi élménnyel teli pillanatot ad egy olyan közösség, ahol egy a ritmusunk. Szeretnénk megismertetni azt az értékekkel teli világot, amibe mi is beleszülettünk és beleszerettünk.” – mondják Tóth Gabi és Papp Máté Bence. A táborra már lehet is jelentkezni.