Szorcsik Viki és a 15 évvel ezelőtti fotó Orbán Viktorral

Szorcsik Viki színésznő egy régi fotót osztott meg Orbán Viktorral, ami jelentős visszhangot váltott ki. A kép kapcsán üzenetet is küldött követőinek.

Szorcsik Viki csütörtök este egy korábbi, 15 évvel ezelőtti fotót tett közzé Instagram-történetében, amelyen Orbán Viktor miniszterelnökkel látható együtt. A kép megosztása után a színésznő ismételten megszólította közösségi média követőit, valamint azokat, akik bármilyen módon reagáltak a közzétett képre.

Szorcsik Viki üzenetében humorra intette a közönséget, és megköszönte a rengeteg visszajelzést, amit a kép kapcsán kapott. Kiemelte, hogy az esemény csupán egy régi születésnapi köszöntés volt, és nem szükséges túlzottan komolyan venni.

A színésznő Instagram-posztjában hangsúlyozta: "Kedves hölgyeim és uraim! Őrizzük meg a hidegvérünket, nyugalmunkat és legfőkébb a humorunkat, mert anélkül nem igazán érdemes élni." Hozzátette, hogy az említett fotó csak egy meglepetés születésnapi köszöntő volt, amely emlékként bukkant fel, és arra kérte a követőit, hogy ne vegyék túl komolyan az eseményt.

A posztot, amelyet péntek délelőttig lehet megtekinteni az Instagramon, Szorcsik Viki azzal zárta, hogy a kép kapcsán kapott visszajelzések kiváló felmérést nyújtottak az ország mentális állapotáról.