Szabó Győző: nem akartam belegondolni, hova tűnt a pénzem

Szabó Győző, aki a jelenlegi anyagi helyzetéről beszélt a "Beköltözve Hajdú Péterhez" című műsorban, elmondta, hogy bár lehetne tehetős, de a múltban nem gondolt a jövőre és a pénzét mulandó örömökre költötte. A műsor aktuális adásában, amely pénteken 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornán, Győző részletesen beszámolt arról, hogy épp annyi pénze van, amennyiből kényelmesen megélhet, és hogy soha nem voltak luxusigényei.

Szabó Győző elárulta, hogy sokan azt hiszik róla, sok pénze van, de valójában nincs luxusautója, mert nem tudná megvenni, és egyszerű népautót használ, valamint egy lakóautót, amit barátaival építettek egy öreg mentőautóból. A színész hangsúlyozta, hogy nem akarja elveszíteni nyírbátori gyökereit, és tisztában van azzal, mennyi pénze van és az meddig elég.

A hírnevét is kihasználva, Győző korábban évekig élvezte a szponzoráció előnyeit, és jelenleg is szereti a kölcsönösen előnyös helyzeteket, amelyek révén ingyen jut különböző termékekhez. A színész szerint a budai lakás megvásárlása sem számít luxusnak, és számára a lényeg, hogy legyen a hűtőben minden, ami kell.

A Valami Amerika filmek forgatása után kezdte komolyabban foglalkoztatni Győzőt az anyagi helyzete, és rájött, hogy élete első szakaszában szinte minden pénzét élményekre költötte. Amikor elkezdett spórolni és összeszámolta, mennyit kerestem eddigi életemben, gyorsan feladta, mert nem akart belegondolni, hova tűnt a pénze, amelynek nyolcvan százalékát élményekre költötte.

Győző azt is elmondta, hogy hiányzik neki az élményszerzés és a szabadon utazás lehetősége, amit a munka és a színház kötöttségei korlátoznak, és szeretne újra beleülni a lakóautójába, és menni.