Sofía Vergara a plasztikáról: Minden műtétet elvégeztetek majd, amit csak kell

Sofía Vergara az Allure magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy bár még soha nem esett át plasztikai műtéten, nyitott lenne rá a jövőben, ha szükségét érezné.

Sofía Vergara, aki jelenleg csak botox használatát ismeri el, elmondta, hogy bár eddig még nem végeztetett el semmilyen plasztikai beavatkozást, elképzelhető, hogy a közeljövőben igénybe vesz majd különböző szépészeti eljárásokat. A színésznő szerint, ha szükségét érzi, minden lehetséges plasztikai műtétet elvégeztet majd magán. Vergara hozzátette, hogy bár több szabadideje lenne, már rég elvégeztetett volna magán néhány beavatkozást, de mivel a kamera előtt dolgozik, nem engedheti meg magának, hogy hetekig lábadozzon otthon.

A botox használatát nem veti meg, azonban a töltőanyagokban nem hisz, mivel véleménye szerint azok csak fiatalabb korban, feszesebb arc és dús ajkak elérésére alkalmasak. Vergara úgy véli, az ő korában ezek a beavatkozások nem teszik fiatalabbnak kinézővé az embert. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ha valakit zavar az öregedés, mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy jól érezze magát a bőrében. A színésznő szerint nincs gond azzal sem, ha valakit nem érdekel a külső megjelenés, és ha valaki törődni akar a megjelenésével, a világ nyitva áll előtte.