Sipos Tamás 50 évesen már nem a bulizásra koncentrál

Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy tagja, a Mokka műsor vendégeként beszélt arról, hogy az apaság milyen változásokat hozott az életébe, különösen miután betöltötte az ötvenet.

Sipos Tamás elmondta, hogy élete nagy fordulatot vett, amikor apa lett. Úgy érzi, szerencsés helyzetben van, mert több időt tudott otthon tölteni a lányával, Emmával, mint sok más édesapa. "Van az ismerősi körömben olyan, aki reggel 7-kor elindul, este 8-ra hazaér, na ennél én nettóban többet lehettem Emmával" – fogalmazott az énekes, aki szerint apaként néha következetlen: szigorú, de máskor engedékeny is lehet.

Az énekes idén ünnepelte 50. születésnapját, és bár nem a kerek évforduló miatt, de úgy érzi, az évek során megnyugodott. "Ott változott meg nagyon minden, ahogy a lányom született. Át kellett strukturálni kicsit a dolgokat, nem az volt már, hogy reggelig nyomtuk a csengőt valami buliban, persze előfordul még a mai napig is, de akkor azért heti rendszerességgel volt, most azért már ritkább ez" – mesélte Sipos.

Sipos Tamás büszke lányos apuka, és bár korábban úgy gondolta, hogy lánya a tipikus lányos tulajdonságokkal fog rendelkezni, Emma más jellemvonásokat mutat. "Azok a tulajdonságok, amiért én lányt szerettem volna, egyik sincs meg az én lányomban. Ő inkább ilyen fiús forma, nem szereti, ha ölelgetik, puszilgatják, és ő maga sem szeret puszit adni sem" – osztotta meg tapasztalatait. Hozzátette, hogy Emma már önállóan utazik HÉV-vel, és kéri, hogy ne kísérje el, mert ciki az osztálytársai előtt. Sipos szerint gyorsan telnek az évek, ami nagy közhely, de igaz.