Sasha Grey és a pornóipar elhagyásának okai

Sasha Grey, aki 18 éves korában csatlakozott az amerikai pornóiparhoz, öt év után hagyta ott a szakmát, és most elárulta, miért döntött így.

Sasha Grey, akit korának egyik ígéretes pornócsillagának tartottak és Jenna Jamesonhoz hasonlítottak, 23 évesen döntött úgy, hogy befejezi felnőttfilmes karrierjét. A 36 éves volt színésznő egy podcast adásban osztotta meg gondolatait a visszavonulásáról. Grey eredetileg azért lépett be az iparba, hogy fantáziáit egy biztonságos környezetben élhesse ki, és hamar elismertségre tett szert, egy évvel az első szereplése után már a Playboy magazinban is feltűnt.

2011-ben, a közösségi médián keresztül jelentette be váratlan visszavonulását, ahol kijelentette, hogy nem talált meg Jézust, hanem egyszerűen úgy érezte, mindent elérte, amit előadóként elérhetett.

A döntés nem jött hirtelen, Grey elkezdett más területeken is tevékenykedni, mint például a modellkedés és a nagyjátékfilmek. Szerepet kapott Steven Soderbergh "Barátnő rendelésre" című filmjében is, amivel belekóstolt a hollywoodi filmes világba.

A visszavonulását több tényező együttes hatása motiválta, többek között egy kanadai film forgatása, egy fotókönyvön való munkálkodás, valamint egy saját vállalkozás indítása és leállítása kevesebb mint egy év alatt. Grey úgy érezte, hogy választania kellene a két világ között, de ő ezt nem akarta megtenni. Az emberek állásfoglalásra szólították fel, de ő nem tartotta szükségesnek, hogy válasszon, és végül saját feltételei szerint döntött a visszavonulás mellett.

A visszavonulásának bejelentését két évvel az utolsó pornófilmje után tette meg, mivel nem tartotta szükségesnek, hogy a nyilvánosság előtt magyarázatot adjon a döntésére.