Sarka Kata póthaj nélkül, változások a Magyarország Szépe versenyben

Tizennyolc év után Sarka Kata úgy döntött, hogy megváltoztatja a megjelenését és lemond a póthajáról. A változásra szükségét érezve a Magyarország Szépe versenyigazgatója frissítést hajtott végre a kinézetén.

Sarka Kata, aki hosszú éveken át viselte a póthajat, most úgy érezte, eljött az idő a változásra. A Magyarország Szépe versenyigazgatója a Facebook-oldalon osztotta meg, hogy bár továbbra is szereti a póthajat, de tizennyolc év után változatosságra vágyott. Elmondása szerint a jövőben is megőrzi jelenlegi hajhosszát, amíg csak bírja.

Az üzletasszony életében nem ez az egyetlen új fejlemény. A Magyarország Szépe versenyen eddig hagyományosan húsz szépség küzdött meg a koronáért, azonban az idei évben változik a versenyzők száma. A június 23-án a Dunán megrendezésre kerülő show-ban huszonegy lány fog versengeni. Sarka Kata a casting végén döntött úgy, hogy egy ígéretes jelentkezőt, akit véletlenül kihagytak, mégis bevon a versenybe.

Sarka Kata elárulta, hogy a felkészítő táborban mindig van egy versenyző, aki különösen felkelti az érdeklődését, és idén három-négy lány is van, akikre különösen oda fog figyelni.