Ryan Reynolds a Szépművészeti Múzeum előtt áradozott Budapestről

Budapesten forgatja MayDay című akciófilmjét Ryan Reynolds, aki feleségével, Blake Lively-val és gyermekeikkel egy hónapra a magyar fővárosba költöztek. A Deadpool sztárja a Szépművészeti Múzeum elől jelentkezett be Instagram-storyjában, és dicsérte Magyarországot több mint 50 millió követőjének.

Ryan Reynolds és családja szigorú biztonsági intézkedések mellett töltik idejüket Budapesten, ahol a legtöbb időt a szállodájukban töltik. A színész azonban így is talált alkalmat arra, hogy felfedezze a város szépségeit. Instagram-storyjában megosztott egy bejegyzést, amelyben lelkesen beszélt a budapesti tapasztalatairól: "Minden másodpercét imádtam a budapesti munkának. Sokan „Kelet-Európa Hawaii-ának”, tartják, de valójában senki sem hívja így, meleg az idő, gyönyörű és végtelenül lenyűgöző" - mondta a színész.

A Blikk információi szerint Reynolds és Lively négy gyermekükkel érkezett Budapestre, és mindent megtesznek a magánéletük védelméért. A szállodában, ahol megszállnak, szigorú szabályokat vezettek be: minden étkezést a lakosztályba kérnek, és amikor elhagyják az épületet, szigorúan tilos megközelíteni őket vagy akár közös képet kérni bármelyiküktől.

Ryan Reynolds nem csak a MayDay című akciófilm forgatása miatt tartózkodik Budapesten, hanem a Deadpool & Rozsomák című film előkészületei is ide kötik. A film kapcsán kollégájával, Hugh Jackmannel adott közös interjút a People magazinnak, ahol Jackman a fizikai felkészülés nehézségeiről beszélt. Reynolds dicsérte Jackman elkötelezettségét és a kaszkadőrmutatványokban és harcjelenetekben nyújtott teljesítményét, kiemelve, hogy ez volt az első alkalom, hogy látta, mennyire értékes az énekes és táncos háttér egy akciófilmben.

Hugh Jackman, aki hét év után tér vissza Farkas (Rozsomák) szerepéhez, nagyra értékelte Reynolds kedves szavait, és elismeréssel szólt a kaszkadőrkoordinátor, Brian Smrz által bevezetett tánctréningről, amely az akciójelenetekre való felkészülésben segített neki. Jackman elárulta, hogy a legnagyobb kihívást az étkezés jelentette számára, mivel a tömegnöveléshez szükséges étrendet nehéz volt követnie.

A Deadpool & Rozsomák 2024. július 25-én kerül a hazai mozikba, így a rajongóknak még van idő felkészülni a két sztár közös kalandjára a vásznon.