Rumer Willis elárulta, milyen nagypapa a demenciával küzdő Bruce Willis

Rumer Willis hálásnak érzi magát, hogy az édesapja és a kislánya között ennyire jó a kapcsolat, annak ellenére, hogy Bruce Willis demenciával küzd.

Április végén volt egy éve, hogy Bruce Willis nagyszülővé vált, amikor Rumer Willis megszülte kislányát, Loulettát. A legendás színész, aki demenciával küzd, nagyon szereti unokáját és igyekszik aktívan részt venni a családi életben. Rumer nemrégiben a Today című műsorban beszélt arról, hogy édesapja remekül teljesít nagypapa szerepében.

Rumer elmondása szerint édesapja nagyon édes a kislányához, és egy közelmúltbeli találkozásuk során, amikor Lou éppen elkezdett járni, Bruce Willis odasétált hozzá, ami nagyon megható pillanat volt számára. A színésznő szerint édesapja "lányos apuka, ízig-vérig", és a kislányával való kapcsolata révén újraéli gyerekkori emlékeit és élményeit.

Rumer hozzátette, hogy szerinte nagyszülőnek lenni a legjobb dolog, mivel a nagyszülők megkapják a szeretetet és a boldogságot, de nem kell vállalniuk a neveléssel járó felelősségeket. Így Bruce Willis számára is lehetőség nyílik arra, hogy unokáját kényeztesse.