Radics Zsombor coming outja: "Akkora meleg vagyok, mint Afganisztán!"

A 20 éves TikTok-sztár, Radics Zsombor nyíltan beszélt homoszexualitásáról és az általa tapasztalt atrocitásokról Tihanyi Péter podcastjében.

Az utóbbi időben több hazai híresség is vállalta fel a másságát. Szekér Gergő, az X-Faktor egykori versenyzője élő adásban ismerte el, hogy a saját neméhez vonzódik, míg Jordán Adél arról számolt be, hogy Székely Kriszta rendező a párja. Radics Zsombor, aki több mint 500 ezer követővel rendelkezik a TikTokon, most őszintén mesélt a saját coming outjáról. Egyedi stílusát már gyermekkorában is megmutatta, amikor nyolcévesen egy "Én kicsi pónim" vidámparkot kapott születésnapi ajándékként, ami előrevetítette, hogy valószínűleg nem lesz heteroszexuális.

Zsombor elmondása szerint sok bántás érte mássága miatt, és volt, hogy a zaklatás tettlegességig fajult. Egy alkalommal, 17 éves korában, egy barátnőjével sétált, amikor egy csapat fiú képet kért tőle, majd inzultusokat kezdtek szórni felé. Zsombor nem hagyta magát, és visszaszólt, amiért a fiúk követni kezdték őket, és végül bántalmazásig fajult a helyzet.

A fiatal influenszer hangsúlyozta, hogy nem érdeklik a lájkok vagy a követők száma, bátran kifejezi véleményét akár megosztó, akár közkedvelt témákban. A negatív kommenteket humorral próbálja kezelni, és nevetve mondta: "Tényleg akkora meleg vagyok, mint Afganisztán".

Radics Zsombor jelenleg egyetemista, és elárulta, hogy az egyetem a tökéletes kifogás arra, hogy ne kelljen dolgoznia. Jelenlegi keresetét az influenszerkedésből szerzi, amiből az egyetemi tanulmányait és egyéb kiadásait finanszírozza.