A TV2 sztárpárjának válása hivatalossá vált

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának szereplői, Petra és Andris, hivatalosan is elváltak. A műsorban kötött házasságuk a forgatás után ért véget, és a válásukat a bíróság is kimondta.

Petra, aki személyi edzőként dolgozik, a story.hu-nak nyilatkozva elárulta, hogy a műsor előtt, alatt és után is sok bántást kapott a külsejére, ami miatt nehezen tudja elfogadni önmagát. A TV2 sztárja gyomorgörccsel érkezett a szakértők elé, amikor Andrissal közölték, hogy nem kívánnak tovább együtt maradni.

A műsorban többször is összetűztek és kiabáltak egymással, de a közösségi oldalakon keresztül kommunikálták, hogy mára már jó kapcsolatot ápolnak. Petra elmondása szerint a forgatás befejezése után ők külön utakon folytatták, és bár próbálkozott a kapcsolat tisztázásával, majdnem fél évig nem hallott Andrissal.

A válóperes tárgyaláson mindketten feszülten jelentek meg, de a papírok aláírása után megkönnyebbülten távoztak, és még egy kávéra is elmentek együtt beszélgetni. A TV2 társkereső műsorának sztárjai így hivatalosan is lezárták rövid házasságukat.