Őszinteség, szeretet, szabadság: Nemanja Radulović hegedűművész a Margitszigeti Színházban

Világhírű szerb hegedűművész, Nemanja Radulović és zenekara, a Double Sens érkezik Budapest szívébe, hogy július 11-én a Margitszigeti Színházban felejthetetlen zenei utazásra invitálja a közönséget.

Nemanja Radulović hét éves korában kezdte zenei pályafutását Nisben, szülővárosában. Az első hegedűjének megkapása óta az idő múlását másképp éli meg, különösen a színpadon, ahol a koncertek pillanatok alatt elrepülnek, miközben egy másodperc is örökkévalóságnak tűnhet.

Radulović nem tesz különbséget a műfajok között, és úgy véli, hogy a zene a közönséggel való kommunikáció egyik formája. A klasszikus neveltetése ellenére szabad szellemű emberekkel vették körül, akik megértették vele, hogy a zenei interpretáció során fontos, hogy saját nyomot hagyjanak.

A művész szerint a zene lelkét az őszinteség, a szeretet és a szabadság adja, amelyek révén olyan élményeket élhet át, amelyeket másképp nem tapasztalna meg.

Radulović és a Double Sens együttese 2008 óta dolgozik együtt, és az évek során a tradicionális zenétől a legújabb Beethoven-projektig számos különböző projektben vettek részt. Az együttes dinamikája folyamatosan változik, de a szabadság és a szeretet mindig az irányadók maradnak.

A művész karrierje során számos emlékezetes pillanatot élt meg, de a legnagyobb inspirációt a családja, a mindennapi élet, a tanárai, a kamarazenei partnerei és a barátai jelentik számára.

Radulović és zenekara minden korosztályt és különböző háttérrel rendelkező embert szeretne elérni, és előadásaikat mindenki számára nyitottá teszik.

A hegedűművész már többször járt Budapesten, és alig várja, hogy a Margitszigeti Színházban is felléphessen, ahol a zene mindenkié, és ahol a környezet maga a varázslat.

Az előadáson meglepetések is várhatóak, hiszen az élő koncertek mindig tartogatnak váratlan fordulatokat.