Molnár Tamás és társai a józanság útján

Molnár Tamás, az Anti Fitness Club egykori énekese és zenésztársai, Baksa-Soós Attila és Nagy Zsolt megemlékeztek arról, hogy már több mint 6 éve, illetve 1 éve élnek józan életet.

Molnár Tamás, aki korábban nyíltan beszélt szenvedélybetegségéről, egy Instagram-bejegyzésben osztott meg egy közös fotót zenésztársaival, amelyen büszkén mutatják a fejük felett a józanul eltöltött napjaik számát. Az énekes elmondása szerint mindhárman büszkék lehetnek arra, hogy erőt vettek magukon és változtattak az életükön, így most már mindig egy lépéssel a kísértés előtt járnak.

Molnár egy korábbi interjúban a Borsnak beszélt arról, hogy a zenészek életében gyakoriak a kísértések, különösen a fellépések után, amikor a rajongók meghívják őket egy-egy italra. Az énekes szerint ezekben az esetekben a legjobb megoldás, ha elejét veszik a kísértésnek, és azonnal hazaindulnak a koncert után, így elkerülve a csábítást.

Molnár hangsúlyozta, hogy fontosnak tartja saját történetének megosztását, hogy ezzel reményt és erőt adjon azoknak, akik hasonló függőséggel küzdenek.