Milák Kristóf lemaradt a 100 méter gyors barcelonai döntőjéről

Barcelonában a Mare Nostrum úszóverseny-sorozat keretében Milák Kristóf nem jutott be a 100 méter gyors döntőjébe, miután az országos bajnokságon elért idejénél gyengébben szerepelt.

A versenyek a Club Natació Sant Andreu úszóklubban zajlanak, ahol a retró hangulat és a családias környezet fogadja a látogatókat. A klubban nemcsak úszómedence, hanem teniszpályák és egyéb sportolási lehetőségek is találhatók, valamint egy étterem, ahol a hagyományos spanyol ételeket kínálnak. A helyszín könnyen megközelíthető a Fabra i Puig metrómegállótól.

A versenyek során a medence lelátóján a nézők közvetlenül érintkezhetnek a világhírű úszókkal és edzőkkel, ami egyedülálló élményt nyújt a résztvevők számára.

Milák Kristóf a 100 méter gyors előfutamában a 7-es pályán versenyzett, ahol 23.98-cal fordult és 49,52-es idővel a harmadik helyen ért célba a futamában. Ez az eredmény azonban nem bizonyult elegendőnek a döntőbe jutáshoz, így végül kilencedikként zárt.

A többi magyar versenyző közül Sebestyén Dalma 400 méter vegyesen nem jutott döntőbe, Kapás Boglárka betegség miatt nem tudott részt venni a versenyen. Magda Boldizsár és Jászó Ádám szintén nem kerültek be a 100 méter gyors döntőjébe.

A cikk frissítésre kerül, ahogy új információk érkeznek.