Majoros Hajni új kihívásokra vágyik 40 évesen

Majoros Hajnalka, aki korábban modellként, playmate-ként és énekesnőként is megállta a helyét, most, 40 évesen úgy érzi, készen áll arra, hogy az anyaság mellett más területen is kipróbálja magát.

Majoros Hajni élete során már többféle szerepben is megmutatta tehetségét, de jelenlegi életében a háztartásbeli szerep tölti ki. A kétgyermekes édesanya úgy véli, hogy bár nem vágyik olyan nagy karrierre, mint férje, Majka, mégis teljes életet él. Ő és férje kiegészítik egymást: míg Majka a család anyagi biztonságáért felel, Hajni a családi békéért és harmóniáért küzd otthon. Majoros Hajni szerint nem kell lemondani az új kihívásokról 40 évesen sem, és bár már nem él olyan pörgős életet, mint korábban, keresi azokat a lehetőségeket, amelyek mellett az anyaság is megfér.

Az életkor nem jelent korlátot Majoros Hajni számára, aki úgy véli, hogy a mai 40 éves nők mások, mint régen. Ő maga is úgy érzi, hogy most kezdődik az élete, két gyermekkel és stabil családi háttérrel, készen állva a következő életszakasz kihívásaira. Az életstílusváltás és az új területek felfedezése izgatja, és bár tudja, hogy nem fog úgy élni, mint 20 évesen, de a kor nem szabhat határt az új kezdeteknek.