Lenny Kravitz állítja, 9 éve él cölibátusban, mert vár az igazira

60 éves lett Lenny Kravitz, így a Guardian készített vele interjút, amelyben a zenész azt állítja, hogy közel egy évtizede lemondott az alkalmi párkapcsolatokról, amíg meg nem találja a megfelelő nőt.

Előtte volt egy 50 éves időszak, amikor azt csinált, amit akart. Azonban Kravitz életében bekövetkezett egy jelentős változás, amelyet részben apja viselkedése inspirált. Apja, az NBC hírszerkesztője, Sy Kravitz megcsalta Kravitz anyját, Roxie Rokert, a The Jeffersons című sorozat főszereplőjeként ismert színésznőt, és a fiatal Lenny szemtanúja volt annak, hogy milyen életmódot nem szeretne magának. Apja még azt is megjósolta neki, hogy végül hasonló életstílust fog folytatni, mint ő maga.

Ez a jóslat részben valóra is vált, hiszen Kravitz 1987 és 1991 között Lisa Bonet férje volt, de a válásukat követően az egyéjszakás kalandok felé fordult. Azonban később rájött, hogy nem szereti ezt az életmódot, és évekig tartott, míg vállalta a felelősséget, és megváltoztatta életvitelét.

Kravitz mostanra már kilenc éve él cölibátusban, és ezt egy spirituális döntésnek tekinti. Az énekes kifejtette, hogy szívesen kezdene egy párkapcsolatot, ha biztos lenne benne, hogy megtalálta az igazit. „Ez egy spirituális dolog. Nagyon megrögzötté váltam a szokásaimban, abban, ahogyan élek” – mondta a The Guardiannek, és hozzátette, hogy a vágyai feletti uralom vezette el őt a cölibátusig.