Lajsz András a gyász mélyén: Felesége utolsó pillanataiban is mellette

Lajsz András, akit sokan csak koktélkirálynak ismernek, mély gyászban van, miután elvesztette feleségét, Barta Zsuzsannát, aki hosszú küzdelem után legyőzte a hasnyálmirigy rák. A tragédia óta Lajsz úgy érzi, elveszítette a helyét a világban, és csak kóvályog, mint akit fejbe vertek.

Lajsz András közel 30 évig élt boldog házasságban Barta Zsuzsannával. Habár 2017-ben ideiglenesen szakítottak, később kibékültek, és újra együtt folytatták az életüket. Zsuzsanna augusztusban kezdett orvoshoz járni gyomorfájás miatt, ahol kiderült, hogy hasnyálmirigy rákja van.

A koktélkirály végig kitartott felesége mellett, nem vállalt munkát, hogy minél több időt tölthessen vele, és segítette őt a kórházi kezelések során, valamint otthon is ápolta. Lajsz elmondása szerint borzasztóan nehéz időszakon megy keresztül, hiszen rengeteg közös tervük maradt megvalósítatlanul, és most, hogy elveszítette Zsuzsannát, nem találja a helyét.

A koktélkirályt fia, Dominik támogatja ebben a nehéz időszakban, bár neki is meg kell küzdenie édesanyja elvesztésének fájdalmával. Dominik jelenleg orvosi egyetemre jár, és vizsgaidőszakban van, ami tovább nehezíti a helyzetet. A temetés június 20-án lesz, ami várhatóan szintén nehéz pillanatokat hoz majd, de Lajsz reméli, hogy az idő múlásával talán enyhül majd a fájdalom.