Király Linda tornádó elől menekült Amerikában

Amerikai tartózkodása során Király Linda élete első tornádójával szembesült Nashville városában, ahol időben sikerült biztonságba vonulnia.

Az énekesnő néhány hete érkezett az Egyesült Államokba, amikor a természeti katasztrófa történt. Király Linda éppen egy barátnőjével töltötte az időt egy közeli plázában, amikor a tornádó riadót hallották. "Ez volt életem első tornádója" – nyilatkozta az énekesnő a hot! magazinnak, amit a Bors szúrt ki.

A vásárlás és kávézgatás után, amikor a parkoló felé tartottak, észlelték a vihar jeleit. "Láttuk és hallottuk is, hogy nagy vihar, villámlás és égzengés volt kint, a felhők pedig több irányba mozogtak az égen" – idézi a Bors Királyt. A barátnője gyors cselekvésre szólította fel Király Lindát, és a bevásárlóközpont legalsó szintjére menekültek, ahol két órán át rekedtek. Telefonjaik sem működtek, de miután kiszabadultak, kiderült, hogy autójuk épségben maradt. A barátnője férjének azonban kevésbé volt szerencséje, mivel egy ház része ráesett az autójára, ami emiatt totálkáros lett.

Király Linda a későbbiekben értette meg igazán a helyzet komolyságát. "Akkor egyébként nem igazán fogtam fel, hogy mennyire súlyos helyzet volt ez, csak másnap, amikor álmomban dörömbölő hangokat hallottam" – mesélte az énekesnő, hozzátéve, hogy az őrangyalának köszönheti, hogy sértetlenül megúszta az esetet.