Kardos Eszter kertész szenvedélyéről posztolt

A Barátok közt sorozatból ismert Kardos Eszter büszkén mutatta be közösségi oldalán a saját kertjében termesztett zöldségeket és gyümölcsöket.

Kardos Eszter, aki a Barátok közt című sorozatból vált ismertté, nem hagyta magát elfeledtetni a nyilvánossággal. Szinkronszínészként aktív, hangját gyakran hallhatjuk mesékben, sorozatokban és filmekben. Emellett két gyermek édesanyjaként a mindennapok kihívásaival is megküzd, beleértve a kertészkedést, a medencézést és a családi kirándulásokat.

A színésznő gyakran oszt meg képeket és történeteket a közösségi médiában, amelyeken keresztül betekintést enged a családi élet örömteli pillanataiba. Legutóbbi posztjában a kertjében érett termés látható, amellyel nemcsak önmagának, hanem családjának is örömet szerez.

Kardos Eszter számára a kertészkedés nem csupán hobbi, hanem a családi hagyományok ápolása is. Nagypapája, aki a szomszédban lakik, mindig készen áll arra, hogy tapasztalataival segítse unokáját a növénygondozásban. A kultúra és a művészetek iránti elkötelezettségét nem csak a kertészkedés terén mutatja meg, hanem más művészeti tevékenységekben is részt vesz. Például Bátyai Éva, aki szintén a Barátok közt egykori sztárja, a Győrben nyílt 3D Galériában járt, ahol a látogatók maguk is részt vehetnek a művészeti alkotás folyamatában. Bátyai hangsúlyozta, hogy a galéria remek helyszín ahhoz, hogy a humoros festményeken keresztül újra gyerekek lehessünk, illetve a gyermekeinket a művészetek szeretetére neveljük. Ez a fajta kreatív kikapcsolódás, amit Bátyai Éva is élvezett, lehetőséget biztosít a szülőknek és gyermekeiknek egyaránt, hogy kiszakadjanak a mindennapi mókuskerékből.