"A menyasszony gyönyörű volt" - Jon Bon Jovi megtörte a csendet fia titkos esküvőjével kapcsolatban

A rocksztár megszólalt a nagy napról, melyen fia hozzáment a Netflix üdvöskéjéhez.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a legendás rockzenész huszonkét éves fia, Jake Bongiovi egy évvel a lánykérés után titokban feleségül vette a Stranger Things húszéves színésznőjét, Millie Bobby Brownt. A fiatal pár 2021-ben kezdett randizni, a boldogító igent pedig az előző héten mondták ki egymásnak egy Egyesült Államokban tartott meghitt ceremónia keretében a legközelebbi barátaik és családtagjaik előtt. A hírek szerint még idén egy nagyobb lagzit is terveznek.

Fia házasságával kapcsolatban végre megtörte a csendet a rocksztár apuka, aki egy tévéinterjú során erősítette meg a híreket. A Bon Jovi frontembere "abszolút fantasztikusnak" nevezte az ifjú párt, míg a színésznőt gyönyörű araként írta le, majd egy apró betekintést engedett a titkos ceremóniába is.

"Ez egy nagyon kicsi családias esküvő volt, és a menyasszony gyönyörű volt, Jake pedig olyan boldog, amilyen csak lehet, és igen, igaz a hír" – fogalmazott a nagy napról a One Show-ban a 62 éves Jon Bon Jovi.

Jon korábban megvédte Millie és Jake gyorsan bimbózó kapcsolatát, mondván, hogy a saját románcára emlékeztette feleségével, Dorotheával, akit még gyermekként ismert meg. A pár – akinek azóta négy közös gyermeke született – hamarosan már a 35. házassági évfordulót ünnepli.

A Timesnak nyilatkozva a rocksztár akkoriban azt mondta: "Ez egy felgyorsított változata annak, amin én keresztülmentem 40 évvel ezelőtt, és úgy gondolom, hogy a család támogatásával nagyszerűek lesznek együtt. Millie-t a tavalyi évben ismertem meg, nagyon keményen dolgozik, és ő és Jake a maguk módján fognak együtt fejlődni.” – idézi a Mirror.