Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatának rejtélyei

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata újra a figyelem középpontjába került, miután több jel is arra utal, hogy nem minden rózsás közöttük. A híresztelések szerint a pár kapcsolata ismét vakvágányra került, és bár a menyegző már megtörtént, a boldogság talán mégsem tartós.

A 2000-es években a rajongók Bennifer románcát követhették nyomon, amely akkor még nem ért célba. Két évvel az eljegyzés után a média nyomása miatt szakítottak. Lopez egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az esküvő lemondása élete legnagyobb szívfájdalmát okozta, és egy körforgásba keveredett, amiből 18 évig nem tudott kikerülni. Lopez és Affleck később másokkal házasodtak és váltak el, gyermekük is született más kapcsolataikból. 2021-ben azonban újra egymásra találtak, és 2022-ben Las Vegasban összeházasodtak, házassági szerződést is kötve. Affleck a kapcsolat újraélesztésekor elvárásokat támasztott, például nem akarta, hogy kapcsolatuk a közösségi médiában zajljon. Lopez azonban a szerelmüket középpontba állító albumot és dokumentumfilmet is készített. Az elmúlt hetekben felmerült pletykák szerint a pár kapcsolata megint megromlott, de egyelőre egyikük sem reagált hivatalosan ezekre a híresztelésekre. Lopez egy sajtóeseményen csak nevetett, amikor a válásról kérdezték.

Tavaly februárban már felmerült, hogy problémák vannak köztük, amikor a Grammy-gálán Affleck idegesnek tűnt. Később egy vörös szőnyeges eseményen is vitatkozni látszottak, de egy szájolvasó szerint ez nem volt komoly. Azonban egy lesifotós által készített videón Affleck rácsapja az autóajtót Lopezre, és egy másik felvételen veszekedni látszanak. Források szerint a házasságuk nehéz időket él meg, és a problémák mögött az összecsapó egók állnak.

Március 30. óta nem látták őket együtt, Afflecket egy bérelt lakásban látták Brentwoodban, míg Lopez a gyerekeivel maradt a Beverly Hills-i luxusingatlanban. Affleck jelenleg egy film forgatásán vesz részt, ami magyarázhatja távollétüket. A Met-gálán és más eseményeken is külön jelentek meg. Források szerint a válás még nem került szóba, de a pár igyekszik külön tölteni az idejüket.

A gyerekkori traumák is befolyásolják kapcsolatukat. Lopez a Halftime című dokumentumfilmben beszélt arról, hogy édesanyja keményen bánt vele, míg Affleck apja alkoholproblémákkal küzdött. Mindketten hozzák magukkal gyerekkori sérelmeiket, ami további nehézségeket okozhat a kapcsolatukban. Lopez szerint a túlzott figyelem és a poszttraumás stressz is megnehezíti házasságukat, de hangsúlyozta, hogy most már bölcsebbek és tudják, mi az igazán fontos az életben.