Malek Miklós újra házasember

Ifj. Malek Miklós zenei producer második alkalommal mondta ki a boldogító igent, ezúttal Dubajban vette feleségül Mony üzletasszonyt és írót.

Az X-Faktor egykori mentora, Malek Miklós, egy év jegyben járás után összeházasodott Monyval, aki üzletasszonyként és íróként tevékenykedik. A tengerparti esküvői ceremóniát több mint száz barát és családtag jelenlétében tartották meg az Egyesült Arab Emirátusokban, Dubajban. A Malek család is részt vett az ünnepségen, köztük idősebb Malek Miklós és Toldy Mária, valamint Malek Andrea.

A ceremóniát Layne Redman, a Dubai TV bemondója és Malek közeli barátja vezette, míg az esküvői bevonuló zenét maga a producer vőlegény szerezte. Az indiai séf által összeállított svédasztalos menü széles választékot kínált, hogy minden vendég megtalálhassa a számára ízletes fogásokat.

Az esküvői buli során Malek Miklós darbuka dobon való játékával szórakoztatta a vendégeket, ami nagy sikert aratott a helyiek körében. A hangulatot tovább fokozta, amikor a Ding-dong című sláger, Csonka András előadásában csendült fel, amelyet Malek hangszerelt, és amire a násznép hajnalig táncolt a tengerparton.

Malek Miklós és Mony 2008-ban az Egyesült Államokban találkoztak először. A producer korábban, 2013-ban Kasiát vette feleségül, aki lengyel származású volt, de 2021-ben elváltak.

Csonka András, a Ding-dong előadója, megtiszteltetésnek érzi, hogy a dal ilyen fontos szerepet töltött be Malek esküvőjén, és úgy véli, a dal kitörölhetetlen a hazai poptörténelemből. A színész-énekes elárulta, hogy a Ding-dong egy holland dal feldolgozása, amit Malek Miklós eredetileg viccnek szánt, de a dal végül nagy sikert aratott nem csak Magyarországon, hanem külföldön is. Csonka András hozzátette, hogy Malek Miklós számára kabalafigura, és bárhol is éljen a világon, zenei téren vele szeretne együtt dolgozni. Jelenleg egy új lemez elkészítésén gondolkodik, amelyben Malek Miklós is közreműködik majd.