Geszti Péter és Péterfy Bori közös munkája: Beléd szerettem. Ez van.

Péterfy Bori és Geszti Péter először készítettek közös dalt, amely a szerelem sötétebb oldalát boncolgatja a "Beléd szerettem. Ez van." című számukban.

Péterfy Bori egy olyan karakter bőrébe bújik a dal klipjében, aki szerelemből gyilkol. A dal sajtóközleményében a szerelemnek ezt az ellentmondásos, Stockholm-szindrómás jellegét emelik ki, amelyben az ember rabul esik, de mégis szeretetet érez fogvatartója iránt. Geszti Péter és Péterfy Bori a dalban nem csak énekelnek, hanem Geszti rappel is, és a számot Bartalos Jenő, Geszti Péter és Kosztyu János írta.

A "Beléd szerettem. Ez van." klipjét LeHo Legacy rendezte, ahol a Geszti és Péterfy által megformált karakterek vetélytársaikat kiiktatják, hogy a végén egymáséi lehessenek. Geszti Péter, aki a Rapülők és a Jazz+Az együttesekből is ismert, és idén ünnepli 60. születésnapját, elmondta, hogy örül a közös munkának, mivel mindig is csodálta Péterfy Bori női karakterét, amely egyszerre vampos, szexi, pimasz és érzékeny. Hozzátette, hogy eddig sosem dolgoztak együtt, mivel mindketten más-más utakon jártak a zenében és a színházban.

Péterfy Bori is megosztotta gondolatait, elismerve, hogy ő is hajlamos lehet "egy kis Stockholm szindrómára", hiszen nehezen enged el bizonyos dolgokat az életében.