Gaten Matarazzo egy kellemetlen rajongói interakcióról számolt be

Gaten Matarazzo, a Stranger Things sorozat sztárja egy podcast adásban beszélt arról, hogy egy 40 év körüli nő kijelentette neki, hogy már 13 éves kora óta vonzódik hozzá.

A Stranger Things fiatal színésze, Gaten Matarazzo egy nemrégiben történt, kellemetlen rajongói interakcióról mesélt az Inside of You podcast egyik epizódjában. Elmondása szerint egy 40 év körüli nő, a saját kislánya előtt, bevallotta neki, hogy már évek óta szerelmes belé. Matarazzo először úgy gondolta, talán csak félreértette a nő szavait, és az csupán arra utalt, hogy milyen aranyos gyerek lehetett, de a nő egy újabb megjegyzésével még inkább megdöbbentette a színészt[^24.hu].

A nő azzal sokkolta Matarazzót, hogy tisztában van a közöttük lévő korkülönbséggel. Az eset kínosságát fokozta, hogy a nő 13 év körüli lánya is jelen volt, aki hangos káromkodással reagált anyja szavaira, miközben Matarazzo éppen a saját édesanyja társaságában volt. A fiatal színész csak annyit tudott mondani, hogy oké, de még nevetni sem volt képes a helyzeten[^24.hu].

Gaten Matarazzo a történteket egyszerűen úgy kommentálta: „Kemény volt.”[^24.hu].