Gálvölgyi János kritikája Vidnyánszky Attila viselkedéséről

A Blikk beszámolója szerint Gálvölgyi János nemrég ünnepelte a 76. születésnapját, és az eseményen több híresség is felköszöntötte, köztük Csonka András, Nagy Sanyi és Serbán Attila. Az ünnepelt színész az RTL-nek adott interjúban beszélt Vidnyánszky Attila viselkedéséről és a közösségi médiában kapott negatív kommentekről.

Gálvölgyi János a napokban töltötte be a 76. életévét, amely alkalmából több ismert személyiség is köszöntötte, mint például Csonka András, Nagy Sanyi és Serbán Attila. Az ünneplés során Kajdi Csaba is felköszöntötte, és Gálvölgyi élete első Instagram-sztoriját is megosztották. Az RTL-nek adott interjúban Gálvölgyi és Cyla arról beszélgettek, hogy kutyasétáltatás közben ismerkedtek meg egymással.

Az interjú során Náray Tamás is szóba került, aki egy közösségi médiában megosztott, majd visszavont posztban fejezte ki nemtetszését amiatt, hogy valaki csúnyának nevezte a kezét, ami ráadásul nem is az övé volt a képen. Kajdi Csaba elmondta, hogy ő is kap hasonló ócsárló megjegyzéseket, de szerinte felesleges ezekről külön bejegyzést írni, amivel Gálvölgyi is egyetértett. A színész kifejtette, hogy ő is kapja a negatív kommenteket, de ha valaki nyilvánosan mutatkozik, akkor számítania kell arra, hogy kritikát kap.

A beszélgetés során Gálvölgyi János kitért Vidnyánszky Attila viselkedésére is. Vidnyánszky nemrégiben kínos helyzetbe került, amikor kiderült, hogy Kulka János az új Nemzet Színésze lett, és ő, a Nemzeti Színház igazgatójaként, nem értesítette Kulkát a kitüntetésről, ezzel megszakítva egy 24 éves hagyományt. Habár több kolléga, mint Nemcsák Károly, Jordán Tamás, Pogány Judit gratulált Kulkának, Vidnyánszky mulasztása kritikát váltott ki. Gálvölgyi a riporter kérdésére kifejtette, hogy az emberi érintkezésnek vannak bizonyos alapvető szabályai, és hozzátette, hogy ő szívből örült Kulka János elismerésének.