Halláskárosodás érte a Punnany Massif frontemberét

Felcser Máté, a Punnany Massif egyik frontembere, halláskárosodást szenvedett, emiatt nem tud részt venni a Csík Zenekar: Generációk című koncerten.

A Punnany Massif együttes tagja, Felcser Máté egy Facebook posztban jelentette be, hogy nemrégiben váratlan halláskárosodás érte. A művész szerint nincs ok aggodalomra, állapota folyamatosan javul, de a Punnany Massifon kívüli fellépéseket, így a június 2-i Csík Zenekar koncertet sem tudja vállalni.

Felcser hozzátette, hogy a Punnany Massiffal több mint húsz év alatt szerzett rutinjuknak köszönhetően az átmeneti állapot nem jelent számára problémát. Kiemelte, hogy a megszokott háttércsapat és a támogató zenekara segítségével képesek egymás minden rezdülését érezni.

Felcser Máté úgy érzi, ha a Csík Zenekarral lépne színpadra, azzal az ő produkciójuk színvonalát kockáztatná. Bár ő nem lesz jelen a koncerten, hangsúlyozta, hogy az esemény minőségét ez nem befolyásolja, hiszen olyan kiváló művészek lépnek fel, mint Presser Gábor, Karácsony János „James”, HOBO, Kiss Tibi, Lovasi András, Beck Zoli, Lábas Viki és Fekete Giorgio.