Bujtor István Filmfesztivál új helyszínen

Tizenöt évvel ezelőtt hunyt el Bujtor István, de emlékét és filmjeit a rajongók és a szakma nem felejtik. Idén Keszthely ad otthont a hagyományosan megrendezésre kerülő filmfesztiválnak, ahol a népszerű színész munkásságát ünneplik.

Bujtor Istvánra, aki 15 évvel ezelőtt távozott az élők sorából, idén augusztus 22. és 25. között Keszthelyen emlékeznek meg a nevével fémjelzett filmfesztiválon. A négy nap alatt a látogatók megtekinthetik a színész felejthetetlen filmjeit, és megkóstolhatják azokat az ételeket is, amelyek a színész kedvencei voltak.

A fesztivál szakmai zsűrije négy kategóriában választja ki a legjobbakat az összesen 85 bejutott film közül. A rendezvény kínálatát pódiumbeszélgetések, koncertek és egy retró buli is színesíti, amelynek DJ Dominique lesz a házigazdája.

DJ Dominique izgatottan várja az idei eseményt, és elmondása szerint nagy megtiszteltetés számára, hogy részt vehet a fesztiválon. Kiemelte, hogy a korábbi években is sokan látogattak el a rendezvényre, és a táncoló emberekkel teli partikat idén is fergeteges hangulat várható.