Brad Pitt és George Clooney 16 év után újra együtt a vásznon

Brad Pitt és George Clooney, a két hollywoodi sztár, hosszú idő után ismét közös filmben szerepel, ami nemcsak a rajongók, hanem a filmes világ számára is izgalmas esemény.

Brad Pitt és George Clooney, akik jó barátok és korábban már több filmben is együtt szerepeltek, mint például az Ocean’s-filmekben és a Coen testvérek 2008-as Égető bizonyíték című művében, most ismét egyesítik erőiket egy új projektben. Az Ocean’s sorozat és az Égető bizonyíték óta nem dolgoztak együtt, így a Wolfs című filmjükkel visszatérnek a közös munkához.

A Wolfs egy akciókomédia, amelyben Pitt és Clooney alvilági megoldóembereket alakítanak, akik egy gyilkosság helyszínén találkoznak, és bár egyáltalán nem kedvelik egymást, az élet kényszerű helyzetbe hozza őket. Az előzetes alapján a film a klasszikus buddy movie receptjét követi, és a tervek szerint szeptemberben kerül majd az amerikai mozikba. A Wolfs rendezője John Watts, aki a Tom Holland főszereplésével készült Pókember-filmekkel vált ismertté, míg Pitt és Clooney a produkcióban producerként is közreműködtek.