Bálint Antónia 55. születésnapján gyászol

Bálint Antónia ma töltötte be az 55. életévét, de a születésnapja nem hozott örömöt számára, mivel édesanyja elvesztése miatt gyászol.

Bálint Antónia, aki 2015-ben vonult vissza a médiától, nemrégiben a Nyerő Páros című műsorban szerepelt Bársony Farkassal, az akkori kedvesével. Habár a kapcsolatuk a műsor után véget ért, Antónia úgy döntött, hogy a civil karrierje mellett ismét a képernyőn fog megjelenni, és bejelentette, hogy több TV2-s produkcióban is látható lesz idén. Május 30-án ünnepelte volna ötvenötödik születésnapját, azonban a nap sírással kezdődött számára, mivel ez az első alkalom, hogy édesanyja nélkül kell eltöltenie ezt a napot. Közösségi oldalán megosztott bejegyzésében így emlékezett meg édesanyjáról: "Záporoznak a 'boldog születésnapot' üzenetek. Nagyon nagyon jól esik! Köszönöm! [...] Boldognak kellene lennem ezen a napon, de…ez most más. Az első születésnapom édesanyám nélkül. Napok óta rettegtem ettől a mostani szülinaptól. Nagyon rossz!" - írta Antónia.

A szomorú emlékek mellett azonban volt egy kis vigasz is számára, amikor kislánya ragyogó arccal köszöntötte fel reggel. "Ezekkel a pillanatokkal, keserédes érzésekkel indulok neki a mai napnak, és tényleg próbálom boldogan megélni azt a csodát, amit ajándékba kaptam, fájó szívvel emlékezve arra, akinek az életemet köszönhetem. Az édesanyámra" - fejezte be gondolatait a posztban Bálint Antónia.