Összeütközött két személyautó az M3-as autópályán

Két személyautó ütközött össze az M3-as autópályán, ami jelentős torlódást okozhat a Budapest felé vezető oldalon. A baleset a 14-es kilométernél történt, ahol a belső sávot foglalják el a járművek.

Az M3-as autópályán történt baleset következtében a Budapest felé vezető oldalon a belső sávot foglalják el a járművek a 14-es kilométernél, az M0-s autóút csomópontja előtt. Emiatt a Szilas pihenőt a sztráda irányából lezárták, de a pihenőhely továbbra is elérhető az M0-s autóút felől a Rákospalota-Fót csomóponton keresztül.

A forgalmi helyzetet tovább bonyolítja, hogy az M6-os autópályán, Bátaszék és Véménd között, az „A” jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. Itt a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv áll rendelkezésre.

Az M1-es autópályán is burkolatjavításokat végeznek az M85-ös autóút csomópontjánál, a 124-es és a 133-as kilométer között. A Hegyeshalom felé tartó oldalon a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak a járművek, míg Budapest felé a külső és a leállósáv használható. A munkálatok során a csomópont zárással nem kell számolni, de a felhajtásnál fokozott figyelem szükséges.

A közlekedőknek érdemes tehát türelmesnek lenniük és alternatív útvonalakat keresniük, ahol lehetséges. Az aktuális forgalmi helyzetről és a munkálatokról az Útinform nyújt részletes tájékoztatást.