Bagosi Alexa visszatekint az X-Faktorra: "Fiatalság, bolondság"

Bagosi Alexa, az X-Faktor második szériájának egykori versenyzője, nemrégiben osztotta meg gondolatait a tehetségkutatóról és arról, hogy milyen irányt vett az élete a műsor után.

2011-ben az ország Bagosi Alexát az X-Faktor második szériájában ismerhette meg, ahol a nyolcadik helyig jutott, mielőtt Kelemen Csaba Lil. C elleni párbajban el kellett hagynia a versenyt. A műsor után Budapestre költözött, hogy szerencsét próbáljon, de végül visszatért Debrecenbe. Alexa az éneklés mellett számos különböző munkát is vállalt, többek között pultosként és recepciósként is dolgozott, de sosem adta fel az álmát, és még az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójára is benevezett egy saját dallal.

Az énekesnő ma már más szemmel tekint vissza a több mint tíz évvel ezelőtti időszakra. Bagosi Alexa a Story magazinnak elmondta, hogy ma már nem jelentkezne újra a tehetségkutatóba, bár büszke arra, hogy részt vett benne, és szuper élménynek tartja azt az időszakot.

A műsor akkori producere őszintén közölte vele, hogy popsztárként nem fog tudni érvényesülni, amiért Alexa a mai napig hálás, hiszen az őszinteség nem vette el a kedvét az énekléstől. Az X-Faktor után szeretett volna kilépni abból a szerepkörből, amit a műsorban kapott, és magánéletét is magánügyként kezelte, nem mutogatta a gyerekeit, és a volt férjével is megegyeztek ebben. Az énekesnőnek született egy harmadik gyermeke, aki jelenleg hétéves, és Ceglédre költözött. Jelenleg cukrászdában dolgozik, de az éneklést sem hagyta abba: van egy partizenekara és éttermekben is fellép duóban.