A Volvo és az Angry Birds új szintre emeli az autós várakozást

A Volvo elektromos autó tulajdonosai mostantól nem csak várakozással töltik az időt töltőállomásokon, hanem a Google szórakoztató elektronikai rendszerének legújabb frissítésével már játékokkal és streaming szolgáltatásokkal is elüthetik az időt.

Az elektromos autók töltése közbeni unalmas várakozásnak vége szakadhat azok számára, akik Volvo elektromos vagy plug-in hibrid járművet vezetnek. Az Auto Bild szerint a svéd autógyártó legújabb modelljein már elérhetőek olyan játékok, mint például az Angry Birds, amelyek segítségével a sofőrök és utasaik szórakoztatóan tölthetik az időt, amíg az akkumulátor feltöltődik. Az Angry Birds alkalmazás a Google szórakoztató elektronikai rendszerének frissítése óta érhető el, és különösen a gyerekek számára jelenthet kellemes időtöltést hosszabb utazások során.

A Volvo azonban nem csak a mérges madarakkal bővítette a kínálatot. A frissítés után több más alkalmazás is letölthető a Google Play áruházból, így például a "Peacock" és a "Max" streaming szolgáltatások is, amelyek régiótól függően érhetők el. Ezek használatához azonban szükségesek a megfelelő előfizetések. A Volvo hangsúlyozza, hogy a játékok és streaming-alkalmazások biztonsági okokból kizárólag akkor használhatók, amikor a jármű áll, így az utasok biztonsága mindig elsődleges marad. Az új szolgáltatások a Volvo XC40, C40, XC90 és XC60 modellekben érhetők el.