Újabb veszteség sújtja a General Hospital sorozatot

A népszerű amerikai szappanopera, a General Hospital két színészének halálhírét is gyászolják a rajongók. Johnny Wactor után Elizabeth MacRae is elhunyt.

A General Hospital című sorozatot, amelyet 1963 óta sugároznak, most két tragédia is érte. Johnny Wactor, aki 2020 és 2022 között alakította Brando Corbin karakterét, Los Angeles belvárosában érte halálos lövés. A 37 éves színész rablógyilkosság áldozata lett, az elkövetőket jelenleg is keresik.

A sorozat rajongói számára további szomorú hír, hogy Elizabeth MacRae, aki a sorozatban Meg Bentley-t formálta meg 1969 és 1970, valamint 1972 és 1973 között, 88 éves korában elhunyt május 27-én, hétfőn.

Elizabeth MacRae észak-karolinai Fayetteville-ben hunyt el békés körülmények között. A színésznő a General Hospital mellett a Gomer Pyle, U.S.M.C. című sorozatban szerzett ismertséget, de szerepelt a Magánbeszélgetés című 1974-es bűnügyi thrillerben és az NBC Ármány és szenvedély című szappanoperában is.

Színészi pályafutása után MacRae férjével, Charles Day Halsey Jr.-ral Észak-Karolinába költözött, és évekkel később visszatértek Fayetteville-be, ahol a színésznő felnőtt. MacRae öt fogadott gyermeket hagyott hátra: Terry Halsey-t, Peter Halsey-t, Hugh Halsey-t, Cate Halsey-t és Alex Halsey Topper-t.