Szorcsik Viki és Orbán Viktor régi emlékei, valamint a miniszterelnök 100 éves támogatója

Szorcsik Viki színésznő és műsorvezető egy régi, 15 évvel ezelőtti fotót osztott meg Instagram-oldalán, melyen Orbán Viktor miniszterelnökkel látható együtt. A kép mellé a színésznő azt írta: "Milyen fiatalok voltunk és szépek!" A fotó csütörtök délutánig tekinthető meg az Instagram-történetében.

Szorcsik Viki és Orbán Viktor közös emlékét a színésznő Instagram-történetében osztotta meg, ahol a követői is megtekinthetik a 15 évvel ezelőtti pillanatot. A képen az akkor még fiatalabb miniszterelnök és a színésznő egy asztalnál ülnek. Szorcsik Viki a fotóhoz fűzött megjegyzésében említi meg, mennyire fiatalok és szépek voltak akkoriban, és hogy a kép pontosan ezen a napon készült annak idején. Azonban arról nem írt, hogy milyen eseményen találkoztak.

Orbán Viktor a közelmúltban egy másik, személyes jellegű eseményről is beszámolt a közösségi médiában. A miniszterelnök szerdán Facebook-oldalán osztotta meg, hogy meglátogatta legidősebb támogatóját, a 100 éves Marci bácsit. A találkozóról készült videót is közzétette, amelyen látható, ahogy Orbán Viktor egy nagy csokor virággal érkezik, beszélgetnek, fotókat nézegetnek, és koccintanak az idős férfi egészségére. A videóhoz csatolt üzenetben a miniszterelnök "Isten éltessen, Marci bátyám!" kívánsággal köszöntötte a százéves támogatóját.