Széphalmi Juliska hamarosan újra a színpadon

Jó hírek érkeztek Széphalmi Juliska táncművész felépülésével kapcsolatban: a művésznő, aki tavaly novemberben esett át lábműtéten, már részmunkaidőben próbál és hamarosan újra láthatjuk őt a színpadon.

Széphalmi Juliska, a Madách Színház táncművésze, tavaly novemberben műtéti beavatkozáson esett át, és bár eleinte mankóval közlekedett, az orvosok már év elején pozitív prognózist adtak neki, jelezve, hogy nyár elejére visszatérhet a színpadra. A művésznő májusban már munkába állt, jelenleg a "Nyomorultak" című darab próbáit végzi, amely tánc szempontjából nem igényel megerőltetést. Juliska elmondása szerint a darabot már tíz évvel ezelőtt is játszotta, így most egyfajta régi-új élményt él át. Új kollégákkal dolgozva, izgatottan tér vissza a színházi közegbe, miközben a több hónapos rehabilitációs folyamatából már csak néhány hét van hátra.

Az orvosok biztosították, hogy minden rendben lesz, és Juliska már a nyári szünetet követően, szeptembertől a "Pretty Woman" című darab próbáira készül. A táncművész a vizsgaidőszak végéhez közeledik, gyermeknevelés mellett pedig egy futóversenyre is készül. Bár állóképessége még nem éri el a korábbi szintet, Juliska úgy érzi, jól halad a felépüléssel, és hangsúlyozza, hogy a színházi munka hangulata miatt volt szüksége a visszatérésre.