Szabó Zsófi lenyűgözte Cannes-t gyönyörű estélyi ruhájával

Szabó Zsófi, aki nemrég hatalmas változáson ment keresztül, most Cannes-ban tündökölt egy türkizkék, combközépig felvágott estélyiben, és ezzel minden követőjét lenyűgözte.

Szabó Zsófi az utóbbi időben jelentős átalakuláson esett át, hiszen sokat fogyott és izmosodott, aminek eredményeképpen elérte álomalakját. Az édesanya a sérülése óta kevesebbet fut, inkább a pilates gyakorlatokat részesíti előnyben, és nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik. Szabó Zsófi elmondása szerint az első két évben nagyon vigyázott az alakjára, mert tartott attól, hogy visszahízik, de ma már nincs ilyen félelme.

A műsorvezető nemrégiben a "365 nap" című film sztárjával, Michele Morrone-nal is találkozott, akivel közös képet is megosztott. Ezt követően egy barátnőjével Franciaországba utazott, és a közösségi oldalán jelentkezett be a francia riviéráról. Cannes-ban egy lenyűgöző türkizkék estélyiben mutatkozott be, amely tökéletesen illeszkedett az ottani hangulathoz. A ruháról készült fotót a közösségi oldalán is megosztotta, ahol a félujjas, combközépig felvágott darabban tündökölt. A fotóhoz azt írta: "Egy csipetnyi csillogás Cannes-ban".