Szabó András Csuti és édesanyja különleges kapcsolata

Szabó András Csuti, az üzletember és édesanyja közötti kapcsolat példaértékű, és az üzletember arra törekszik, hogy felnőttként is minőségi időt töltsön az édesanyjával, aki súlyos betegséggel küzd.

Szabó András Csuti elmondása szerint életük során minden nehézségen együtt segítették át egymást, legyen szó új kapcsolatokról vagy azok problémáiról. A Mokkában beszélt arról, hogy a kamaszkori felületes gondokat is együtt küzdötték le, és hogy mennyire hálás az édesanyjának. Csuti hangsúlyozta, hogy az anya-fia napok során teljes mértékben egymásra koncentrálnak, mobiltelefonok nélkül, kéz a kézben beszélgetnek és érdeklődnek a másik iránt.

A Blikk korábbi cikke szerint Csuti édesanyja daganatos megbetegedéssel küzdött, és kemoterápiás kezeléseket kapott. Az üzletember beszámolt arról, hogy nehéz időszakon vannak túl, és bár az édesanyja megterhelő kezeléseket kapott, az orvosoknak köszönhetően jelenleg jó úton haladnak a gyógyulás felé.

Emilio és felesége, Tina, mint példaképek az őszinteségben

A Mokka másik vendégei, Emilio és felesége, Tina is nyíltan beszéltek a közelmúltban átélt nehézségeikről és a testükkel folytatott harcról. Az énekes és felesége az év elején gyomor bypass műtéten estek át Törökországban, ami jelentős súlyvesztéssel járt mindkettőjük számára. Emilio 22, míg Tina 26 kilótól szabadult meg a beavatkozás óta. Emilio kijelentette, hogy ők a hitelesség mellett állnak, és nem fogják becsapni rajongóikat azzal, hogy csodaszerektől fogytak volna le. Az énekes hangsúlyozta, hogy ők bevállalták, hogy a nyilvánosság előtt is elismerik: műtét áll a változás mögött, és semmiféle csodaszerről nincs szó.