Ryan Reynolds és Blake Lively: A trollkodás mesterei Budapesten

Magyarországon forgatja új mozifilmjét Ryan Reynolds, és ebben az időszakban családja is vele tartott, Budapest egyik előkelő szállodájának elnöki lakosztályában élve a luxust. A sztárpár, akik a Zöld Lámpás forgatása alatt ismerkedtek meg, és 2012-ben házasodtak össze, kényesen óvják magánéletüket, de közösségi médiában gyakran megnevettetik követőiket vicces bejegyzéseikkel.

A Blikk korábban már beszámolt arról, hogy Ryan Reynolds egy hónapig tartózkodik Budapesten, ahol legújabb filmjét forgatja. Felesége, Blake Lively négy gyermekükkel együtt érkezett, és egy előkelő szállodában töltik az időt. A pár 2010-ben találkozott először, és egy évvel később már együtt is voltak, majd 2012-ben házasságot kötöttek.

Reynolds és Lively házassága irigylésre méltó, és bár magánéletüket óvják, a közösségi médiában gyakran megosztanak vicces pillanatokat. Ők Hollywood legviccesebb párosaként is ismertek.

Születésnapok alkalmával sem marad el a kölcsönös szívatás. 2017-ben Reynolds egy gálaeseményen készült fotót posztolt Lively születésnapjára, ahol őt magát teljesen jól láthatóan, feleségét viszont csak részben mutatta meg. Lively hasonló módon vágott vissza, amikor férje születésnapján Ryan Goslinggal és Reynoldsszal készült képet osztott meg, ahol Reynoldst levágta.

2018-ban egy interjú került nyilvánosságra, ahol Reynolds "ikertestvére" kérdezte ki őt. Lively kommentben viccesen megjegyezte, hogy "A testvéred nagyon dögös. Hatalmas hibát követtem el...", mire Reynolds válaszolt: "Nem követtél el hibát. Már egy éve vele élsz."

Reynolds 2020-ban, amikor először szavazott az Egyesült Államokban, Instagramon köszönte meg feleségének a segítséget, természetesen egy csipet iróniával fűszerezve.

A pár negyedik gyermekének születése kapcsán is titokzatosak maradtak, sem a nemét, sem a nevét nem árulták el. Egyetlen alkalommal kapták őket lencsevégre az újszülöttel, de a negyedik gyermekről továbbra sem tudunk semmi lényegeset.