Révész Sándor: A színpadra való visszatérés és egy életút könyvben

Révész Sándor, a Piramis együttes frontembere, aki 2022-ben stroke-ot szenvedett, a HVG-nek adott interjúban beszélt arról, hogy egészségi állapotának függvényében tervez visszatérni a színpadra. Az énekes, akinek már negyven új dala van készen, hangsúlyozta, hogy a felépüléshez nagy lelkierő szükséges, de kedélyállapota stabil, és a színpad iránti vágya változatlan.

Révész Sándor a HVG-nek adott interjújában mesélt arról is, hogy élete során hogyan mondott nemet Presser Gábornak egy közös munka kapcsán, és hogyan találta meg a szabadságot egy csongrádi tanyán 30 éves korában. Külön kiemelte, hogy Szepes Mária hatására hagyott fel a tudatmódosító szerek használatával.

Az énekes a hatvanas-hetvenes évek szexuális forradalmának szabadságát élvezte, de ezeket a kalandokat nem részletezte könyvében. Az interjúban azt is elárulta, hogy szerinte miért volt a Piramis a hetvenes évek második felében rendkívül népszerű.

Révész Sándor életútját bemutató könyve, az "Ezt én választottam" címmel jelent meg, és a teljes interjú a HVG aktuális számában, valamint a hvg360-on érhető el.