Lady Gaga covidosan is színpadra lépett

Lady Gaga bevallotta, hogy 2022-ben öt koncerten is covidosan állt színpadra, mert nem akart csalódást okozni a rajongóinak. A Chromatica Ball című koncertfilm bemutatóján beszélt arról, hogy a Los Angeles-i Dodgers Stadionban tartott előadása során is fertőzött volt.

A koncertfilm az énekesnő 2022 szeptemberében tartott előadását örökíti meg, amely az Európát, Észak-Amerikát és Ázsiát is érintő turnéjának egyik állomása volt. Lady Gaga a bemutatón elmondta, hogy a turné egy olyan időszakban zajlott, amikor a járvány miatt sokan nem is gondolták volna, hogy lehetséges koncerteket tartani, de a stadionok mégis megteltek.

Az énekesnő elárulta, hogy a csapatával átbeszélte a helyzetet, és bárki, aki kényelmetlenül érezte volna magát, nem volt kötelezve részt venni az előadáson. Lady Gaga hozzátette, hogy a rajongók is minden koncerttel veszélynek tették ki magukat a járvány idején.

Az őszinte vallomásra sokan elismeréssel reagáltak az énekesnő munkabírása és rajongói felé érzett alázata miatt, de voltak, akik megdöbbenéssel és felelőtlennek nevezve fogadták a hírt, hogy Lady Gaga fertőzötten lépett fel, ezzel veszélyeztetve a közönséget.