Kulcsár Edina és G.w.M tervei: Saját rezidencia a gyerekeknek

Nyár végére hat gyermeket nevel majd Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén G.w.M, és ennek megfelelően nagy változásokat terveznek otthonukban.

Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermekük, egy kisfiú érkezését várják, aki Amara kishúga vagy bátyja lesz. A házaspár tervei szerint a jövőben minden gyermeküknek saját "rezidenciája" lesz a házon belül, külön gardróbbal és fürdőszobával.

A változásokat néhány éven belül hajtanák végre, de addig a legkisebbek a szülők hálószobájában alszanak. G.w.M a Story és a hot! magazinnak is elmondta, hogy eleinte a babaszoba még nem lesz szükséges, mivel a legkisebbek velük alszanak majd, Amarával együtt.

A rapper és az egykori szépségkirálynő nagy felújítást terveznek, amelynek keretében minden gyermek saját magánszférát kap. Márk lánya már iskolás, Medox pedig jövőre kezdi az iskolát, így fontosnak tartják, hogy megteremtsék számukra a szükséges teret. Kulcsár Edina kifejtette, hogy az a tervük, hogy mind a hat gyermeküknek lesz külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő, és egy teljesen új szintet szeretnének a házra építeni.

A családban aranyszabály, hogy minden gyermek egyenlő szeretetben és törődésben részesül. Ha az egyik gyermek kinő egy cipőt, akkor mindannyian kapnak újat, és a születésnapokon is mindenki kap ajándékot. A tortafújásnál többször is meggyújtják a gyertyákat, hogy minden gyermek elfújhasa őket. Kulcsár Edina hangsúlyozta, hogy ezt a szabályt mindig betartják, és ha például az egyik gyermek kinyit egy csipszet, akkor az természetes, hogy körbekínál mindenkit.

Kulcsár Edina továbbá megosztotta, hogy nem szeretné bölcsődébe íratni Amarát, és a kisfiukat sem, de ha talál egy megfelelő intézményt, ahol az angol nyelvvel való ismerkedés azonnal elkezdődik, akkor oda beíratná őket, mivel számára nagyon fontos, hogy minél hamarabb megkezdődjön az oktatás, különösen az angol nyelv terén.