Kovács Áron 50 éves korában újra apa lett

Kovács Áron élete újabb boldog eseményével büszkélkedhet: a műsorvezető és fiatal felesége első közös gyermekükkel bővítették a családot.

Kovács Áron, aki korábban Gabriellával élt több mint két évtizedes házasságban, újra megtalálta a boldogságot egy nála 25 évvel fiatalabb nő személyében. A műsorvezető 2022 őszén számolt be arról, hogy egy munkakapcsolatból született szerelembe esett, és már akkor sejtette, hogy barátságnál több alakulhat ki közöttük. Nem sokkal később bejelentette, hogy eljegyezte Zsófit, majd tavaly tavasszal azt is, hogy első közös gyermeküket várják.

Áronnak az első házasságából már van két gyermeke, és bár 50 évesen ismét apa lett, úgy érzi, lelkileg és fizikailag is felkészült az új családtag fogadására. A kisbaba érkezése előtt feleségül is vette szerelmét egy idilli környezetben, de az esküvő részleteiről nem osztottak meg információkat. A műsorvezető az apaságról szólva elmondta, hogy bár idősebb lesz a fiánál, és lehet, hogy majd az óvodában "nagyapának" nézik, de úgy véli, ez fiatalon tartja őt, és az idősebb szülők jobban értékelik az értékes pillanatokat.

A boldog hír az, hogy a kisbaba már megszületett, és a család már közös utazáson is túl van. Zsófi büszkén mutatta meg először a pár hónapos kisfiúkat egy fotón, amelyet a Facebook-oldalán osztott meg.