Kocsis Judit elhagyja a József Attila Színházat 38 év után

Közel négy évtizedes színpadi jelenlét után Kocsis Judit bejelentette, hogy távozik a József Attila Színház társulatából. A színésznő a közösségi médián keresztül osztotta meg búcsúzását.

Kocsis Judit, a Jászai Mari-díjas színésznő, aki a népszerű Drága örökösök című sorozatban Zsóka karakterét formálta meg, 38 évig volt a József Attila Színház meghatározó tagja. A közösségi oldalán tett bejegyzésében fejezte ki, hogy milyen nehéz szívvel lépett színpadra utoljára a társulattal, különösen, hogy egy vígjátékban kellett búcsút intenie a közönségnek.

"Az este fájdalmas volt számomra, hiszen 38 évet töltöttem el itt. Vígjátékot ilyen nehéz szívvel játszani nem egyszerű" - írta Kocsis Judit a búcsúbejegyzésében, amelyet fotókkal is illusztrált, melyeket kollégáival osztott meg.

A színésznő 1985-ben fejezte be tanulmányait a főiskolán, és rögtön a József Attila Színházhoz csatlakozott, ahol az eltelt évtizedek alatt számos emlékezetes alakítást nyújtott. A story.hu értesülései szerint a színésznő most új fejezet előtt áll, miután bejelentette távozását.