Kiss Endi büszkén mutatja be négy lányát

Kiss Endi, a Hooligans zenekar dobosa, ritkán látható együtt mind a négy lányával, de most egy családi esemény alkalmából közös fotón örökítették meg őket. A zenész négy leánygyermek édesapja, akik három különböző anyától származnak, mégis olyan szoros a kötődés közöttük, mintha valódi édestestvérek lennének.

A legidősebb lánya, Bodza nemrég ünnepelte a 18. születésnapját, amit egy nagy családi bulival koronáztak meg. Ezen az eseményen készült az a ritka felvétel is, ahol Kiss Endi minden gyermekével együtt szerepel: a 14 éves Kiara, az 11 éves Larissza és a legkisebb, a tavaly októberben született Alba is látható a képen.

Kiss Endi lányának, Bodzának az Instagramon keresztül üzent születésnapja alkalmából: „Istenke Éltessen Bodzácska”. A büszke apa a Blikknek korábban elmondta, hogy nem érzi magát hiányosnak, annak ellenére, hogy nem néz meccseket és nincs jogosítványa. Sőt, úgy érzi, a lányai mellett talán kicsit el is lágyult, hiszen imád velük vásárolni és szereti a divatot.

Bodza, aki az X-Faktorban is megmutatta tehetségét, 2021-ben a mentorházig jutott Crush nevű zenekarával, ami azt bizonyítja, hogy az alma nem esett messze a fájától.